Pictus

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bună! Noi suntem Pictus, pe larg Pictus Velum.

Pictus Velum s-a născut din simpla pasiune și plăcere pentru artă și tot ce ține de tehnicile de creare a acesteia. Denumirea aleasă de noi provine din limba latină și înseamnă „văl pictat”.
Ne place să pictăm, meșterim, să creăm frumos cu mâinile noastre și am adunat în echipa noastră diverși artiști, fiecare unic în arta sa și cu propriile înclinații spre diversele tehnici de creație. Cu toate acestea, chiar dacă personal fiecare lucrează în tehnica preferată, ne place să ne unim și să facem diverse proiecte împreună, să învățăm tehnici noi pe care uneori le preluăm și le integrăm la stilul propriu.
Și, ce ne mai face foarte mare plăcere, este să împărtășim această pasiune cu alții, prin intermediul consilierii în legătură cu produsele pe care alegem să le comercializăm, oferind sfaturi, informații sau chiar detalii din propria testare a produsului, pentru că ne entuziasmăm laolată cu clientul când descoperim produse noi și interesante. Totodată, suntem deschiși să primim feedback și sfaturi de la clienți în legătură cu experiența pe care aceștia o au cu produsele noastre și felul în care le utilizează.
Artiștii trebuie să se susțină unii pe alții în călătoria frumoasă ce este creația. Acesta este și scopul nostru principal și sperăm să aveți o experiență plăcută cu produsele noastre în arta voastră, indiferent de tehnica preferată.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este gol